Annons

Annons

Nu har min Per kommit till ro

I vår familjegrav vilar nu min Per för alltid. Det är sorgligt att vi inte får träffa honom mer, men han gav oss många fina minnen. Släktgården Svenstorp, som funnits i familjen sedan 1500-talet, ligger bakom skogen till vänster.

I vår familjegrav vilar nu min Per för alltid. Det är sorgligt att vi inte får träffa honom mer, men han gav oss många fina minnen. Släktgården Svenstorp, som funnits i familjen sedan 1500-talet, ligger bakom skogen till vänster.

Igår var ännu en sorglig dag för oss. Urnan med min Pers aska placerades äntligen i vår familjegrav i Heda. Där ska den finnas i all framtid.

Min Per var den första i sin generation som vilar i vår graven. Han är den sjätte generationen. Han ligger precis jämte sin farfar och farmor. De betydde mycket för min Per och min David, då de tog hand om sina barnbarn när min husse arbetade. Han var alldeles ensam med sina pojkar. Nu kan man säga att min Per har återförenats med sina älskade farföräldrar.

Annons

Nu får vi försöka att sätta punkt för en epok i familjen där min Per var med och försöka gå vidare. Min Per lämnar så många roliga minnen efter sig. Han var min favorit.

Vaira

Jag fick följa med min Agnes och min husse när vi skulle begrava min Pers urna på Heda kyrkogård.

Jag fick följa med min Agnes och min husse när vi skulle begrava min Pers urna på Heda kyrkogård.

Min Per fick en ros från min husse och mig, en ros från min David, en ros från min Stephanie, en ros från min Evan och en ros från min Emily och en ros från min Agnes.

Min Per fick en ros från min husse och mig, en ros från min David, en ros från min Stephanie, en ros från min Evan och en ros från min Emily och en ros från min Agnes.

(88)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar