Annons

Annons

Nu kommer det skrivas historia

Så var det då äntligen den efterlängtade dagen. Ändringen kan komma till stånd just idag. Det innebär också att jag inte har tid att blogga ordentligt, utan du får vänta till på fredag. Så fort min Agnes kommer hit, så kommer det att påbörjas.

Här står min Agnes och jag i min port, men står min bil, som är min Agnes bil, på gatan? Nej, det gör den inte, för den står på bilverkstaden i Aurignac. Ler lyckan mot oss, så kan vi hämta en hel bil på fredag. Idag väntar dock större saker för min Agnes och mig.

Ändringen har varit planerad sedan i somras. Dock har det ena hindret efter det andra dykt upp, men nu ska det ske. Jag kanske just har inlett ändringen precis när du läser detta! Vem vet?

Vi har väntat länge nog på att ändringen ska kunna genomföras. Ibland har det saknats tid. Ibland har vädret varit fel. Idag har vi tid och det ska bli växlande molnighet och 16 grader varmt. Perfekta förutsättningar för genomförandet av ändringen.

Annons

Dessutom blir nog bilen lite billigare än vad min husse trodde.

– Man kan befrukta det värsta, som min husse sade när han åkte till bilverkstaden med en, alternativt två, fungerande cylindrar. Bilen lät som en fiskebåt med tändkulemotor.

Reservdelarna, om de nu har gissat rätt, kommer att kosta ungefär 100€. Sedan tillkommer ju förstås arbetet med att pilla dit dem.

Imorgon får du se vilken världshistorisk ändring som har ägt rum och om jag har tillgång till en bil som fungerar på alla cylindrarna. Båda sakerna kommer att göra att historieböckerna får skivas om. Så mycket kan jag avslöja, att ändringen har med mitt presidentskap att göra.

Hej så länge

Vaira

Ser du vad ont i ryggen min Agnes har? Trots det var hon ute på promenad med mig igår. Dessutom kommer hon att se till att ändringen genomförs idag. Det kommer är så spännande!

(53)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar