Annons

Annons

Nya tag hindrar bloggande

Idag ska det tas nya tag i min parkanläggning. Steg ett är att köpa färg i grannstaden Toulouse + lite annat. Då är det bråttom, så därför hinner jag inte göra en utförlig blogg idag.

Som du ser återstår det lite att fixa innan det kan bli en fin palatspark här. Växter finns det, men ordning finns det inte. Nu gäller det att sätta full fart, med början idag! Kommer det bli fint? Självklart! (Det suddiga i blomlådan är dill, bara så att du ska veta Janina.)

Min husse måste åka iväg alldeles straxt. Jag får inte följa med på grund av temperaturen i bilen. Så länge bilen åker så går det bra, men en parkerad bil blir varm. Jag måste alltså extrarastas innan min husse ger sig iväg. Jag ska vakta mitt palats.

Annons

Vad som återstår i palatsparken är följande:

  1. Måla väggar så de blir lite stiligare.
  2. Gjuta golv med lutning så vattnet rinner mot avloppet.
  3. Fixa avlopp av samma anledning.
  4. Lägga lite plattor eller något här och där.
  5. Bygga odlingslådor att ha olika växter och träd i.
  6. Bygga ett trädäck att ha trädgårdsmöbler på

Det var i grova drag vad som ska göras först. Tidsplanen när allt ska vara färdigt är synnerligen darrig. Fast det vore trevligt om det är nästan klart innan det börjar dyka upp bröllopsgäster hos mig. Det är ju inte jag som gifta mig, utan det är min Agnes och min Sabrina.

Hej så länge

Vaira

(51)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar