Annons

Annons

Nycklarna till min framgång

Här ligger nycklarna till mitt nya presidentpalats i Aurignac. Nu ligger de inte på bordet längre, utan nu är de osäkert placerade i min husses ficka. Det är nog bäst för min husse att han låter min Agnes och min Sabrina ta hand om dem så länge. Han tappar lätt bort saker.

Här ligger nycklarna till mitt nya presidentpalats i Aurignac. Nu ligger de inte på bordet längre, utan nu är de osäkert placerade i min husses ficka. Det är nog bäst för min husse att han låter min Agnes och min Sabrina ta hand om dem så länge. Han tappar lätt bort saker.

Nu är nycklarna mina. Nycklarna till mitt presidentpalats ligger otryggt i min husses ficka. Palatset är nu mitt. Alla papper är påskrivna och huset är betalt. Presidentpalatset ligger i Aurignac, som i sin tur ligger i provinsen Haute-Garonne, som i sin tur ligger i Frankrike.

Annons

Igår kunde min husse för första gången provstå min balkong. Det kommer att bli en utmärkt plats för mig. Där kan jag stå när jag ska mottaga folkets ovationer. Charlie kan också få stå där när han kommer och hälsar på, bara för att han avundsjukt ska se hur det är att vara president.

Ska jag då flytta till mitt nya palats i morgon? Inte! Först behövs en ståndsmässig renovering av det nedgångna palatset. Det ska målas på väggar och golven ska bli fina. En del väggar ska ner och andra väggar finns inte än. Det viktigaste, min matplats och min säng, måste iordningställas. Allt kanske kan bli klart till april sådär ungefär.

När jag kommer på plats får jag genast ta tag i viktiga saker, som var jag ska gömma mina ben och bli vän med slaktaren.

Enligt min husse så finns det också många katter. Dem ska jag förpassa upp i träden. En hemlig stig måste jag också ordna en. Jag ser verkligen fram emot en första inspektion av terrängen omkring min nya stad.

Nu är förstås min Agnes och min Sabrina väldigt glada. Jag kommer bara bo en timme från dem. Jag är också glad över att få träffa dem lite oftare.

Hej så länge

Vaira

Notarien är en viktig man i franska kommuner. Han är så viktig, så han tituleras Maître och får ha sitt kontor jämte presidentpalatset. Han heter Jérôme Besset. Det är han som har skickat alla papper till min husse. Du ser också nycklarna.

Notarien är en viktig man i franska kommuner. Han är så viktig, så han tituleras Maître och får ha sitt kontor jämte presidentpalatset. Han heter Jérôme Besset. Det är han som har skickat alla papper till min husse. Du ser också nycklarna.

På denna bild kan du skåda monsieur Alain Mestre, madame Jacqueline Mestre och mitt djuridiska ombud och tolk Min Agnes Hedbor. Det var madame Jacqueline Mestre som ägde huset innan mig. Långt innan dess var det hennes farföräldrar.

På denna bild kan du skåda monsieur Alain Mestre, madame Jacqueline Mestre och mitt djuridiska ombud och tolk Min Agnes Hedbor. Det var madame Jacqueline Mestre som ägde huset innan mig. Långt innan dess var det hennes farföräldrar.

Min husse provstår min balkong, från vilken jag ska mottaga folkets jubel när jag tillträder min post i Aurignac.

Min husse provstår min balkong, från vilken jag ska mottaga folkets jubel när jag tillträder min post i Aurignac.

Detta är en synnerligen intressant bild. Du ser inte bara min Agnes på den. Precis där min Agnes går, håller slaktaren till. Där finns det nog väldigt goda märgben. I huset jämte ligger affären, där man kan köpa god hundmat och kanske tuggben. I huset jämte affären håller notarien till och sedan ligger presidentpalatset, mitt hus. Bra, eller hur?

Detta är en synnerligen intressant bild. Du ser inte bara min Agnes på den. Precis där min Agnes går, håller slaktaren till. Där finns det nog väldigt goda märgben. I huset jämte ligger affären, där man kan köpa god hundmat och kanske tuggben. I huset jämte affären håller notarien till och sedan ligger presidentpalatset, mitt hus. Bra, eller hur?

(135)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar