Annons

Annons

Påskfint på min Pers grav

Om man bor i Frankrike, som jag gör, så blir det väldigt långa resor om man ska åka till Heda kyrka i Östergötland. Det är där som min Pers grav finns. Det är väldigt tråkigt att inte kunna hälsa på och göra fint, men dessbättre har jag världens bästa resursfamilj.

Här på Heda kyrkogård är min Per begravd i familjegraven. Den ligger längst ner ut mot Östgötaslätten.

I sommar blir det två år sedan min Per lämnade mig och resten av sin familj och alla sina vänner för alltid. Men det betyder inte att han är mindre saknad för det. Speciellt vid helger som vi brukade fira tillsammans blir vi påminda om min Per.

Annons

Nu bor vi så långt bort så vi inte ens kan hälsa på min Per på kyrkogården och göra påskfint. Dessbättre så har jag en alldeles underbar resursfamilj, som har varit vid min Pers grav och gjort det fint.

Det är vinter på Heda kyrkogård också, kan man se på bilderna, men det känns ändå varmt att det är någon som tänker på min Per.

Hej så länge

Vaira

PS I morgon tar jag ledigt. DS

Alla fina bilder har min resursmatte tagit.

Se vilka fina påskblommor min Per fick. I graven ovanför min Per finns Pers farfar och farmor, som han tyckte mycket om och de tyckte om honom.

Här ser du ännu bättre vilka fina blommor det finns på min Pers grav nu i påsk. Tänk vad jag kan vara glad, som har en så snäll resursfamilj.

(66)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar