Annons

Annons

Passa på nu – jag är till salu

Ja, jag är till salu. Naturligtvis kommer jag att vara dyrköpt, men tänk på att du slipper att granskas av obehagliga tv-program.

Jag är till salu! Äntligen har du möjlighet att förverkliga din dröm och köpa mig. Jag vänder ju mig inte till vanliga privatpersoner, utan mer till företag. De kan nämligen betala rejält.

Efter att ha följt de senaste nyheterna, så inser jag att det finns en marknad för mig. I mitt nya hus i Aurignac, så har jag en brevlåda. Det är vad som krävs, för att kunna vara riktigt framgångsrik i den stora affärsvärlden.

Annons

Jag vänder mig framför allt till företag som Telia, Saab och Bombardier. Det är där pengarna finns. Mitt företags affärsidé är att företag inte ska behöva ta omvägen till suspekta länder som Azerbajdzjan, Uzbekistan och liknande svårstavade länder. Det lockar bara program som Uppdrag granskning att titta närmare på affärsverksamheten.

Nej, istället erbjuder jag med mitt företag Vaira Bribe Enterprise SA som ett franskt alternativ. I mitt nya palats i Aurignac, finns all den utrustning (=en brevlåda) som behövs till ett företag av den här sorten. Där kan man stoppa in miljoners miljoner.

Jag vill även passa på att slå ett slag för min husse. Med tanke på hans talanger, så kan han få sparken som vd från vilket stort företag som helst. Även som politiker är han ganska oduglig. Anställ honom, så vi kan se fram emot en rejäl fallskärm och en lite bättre pension.

Fast först och främst: passa på att bli kund hos Vaira Bribe Enterprise SA. Det kommer att löna sig. I alla fall för mig.

Hej så länge

Vaira

När det gäller moralen i de affärsuppgörelser som går via mitt bolag, så kommer jag att ha ögonen slutna. Jag kommer inte att se något.

En utmärkt vd, som vilket företag som helst kan sparka, är min husse. Bara han får en rejäl fallskärm och pension, så är både han och jag nöjda. Inga tårar kommer att spruta.

Detta är inte bara ett presidentpalats med en stilig balkong. Inringat på dörren ser du ett helt företag,ett brevinkast. Det är hela Vaira Bribe Enterprise SA!

(95)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar