Annons

Annons

Polisen kanske tar min husse

Det kan tyckas som synnerligen orättvist. Det är min husse som är kallad till polisen, men det blev jag som hamnar i buren.

Här i buren kommer kanske jag blir sittande, under tiden som husse sitter i en cell i Eksjö polishus. Tänk om jag svälter ihjäl?

Har nu äntligen rättvisan kommit ifatt min husse. Han ska infinna sig hos polisen i Eksjö idag. Jag ska följa med, men jag kommer att få sitta i min bur i bilen. Kommer polisen släppa min husse?

Du ska veta, att min husse är full med kriminella gener. Redan hans mormors pappa Viktor Lennstrand gjorde flera vändor på Långholmen. Han var en riktig återfallsförbrytare. Han ägnade sig nämligen åt det allvarliga och samhällsfarliga brottet gudsförnekelse. Det fick man inte, nämligen.

Annons

Nu är jag rädd för att hans dominanta kriminella gener har vandrat vidare till min husse. Han har redan blivit ertappad inte mindre än två gånger redan för fortkörning. Det var 1974 och sedan återföll han till samma brott 1995.

Jag undrar vad det är han har gjort den här gången. Kommer han äntligen få sitt straff, för att jag har fått för lite mat? Jag kan bara hoppas bara att de inte anhåller honom. Då blir jag sittande i bilen tills jag svälter ihjäl. Det skulle vara synnerligen orättvist, eftersom det är min husse som är brottslingen och det är kanske jag som får hårdaste straffet. Vi får se hur det går.

Hej så länge

Vaira

Kommer min husse att få göra de andra fångarna sällskap bakom det rejäla gallret? Jag skulle inte bli det minsta förvånad. Han är genetiskt kriminell, nämligen.

(63)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar