Annons

Annons

Promenad med Trump-Charlie

Att bara köra upp nosen i min rumpa utan att jag vill, måste vara ett tilltag som Charlie har lärt sig av Donald Trump. Vi feministiska damer motsäger oss med bestämdhet ett sådant beteende. Usch Charlie, skaffa dig en annan förebild än Trump.

Att bara köra upp nosen i min rumpa utan att jag vill, måste vara ett tilltag som Charlie har lärt sig av Donald Trump. Vi feministiska damer motsäger oss med bestämdhet ett sådant beteende. Usch Charlie, skaffa dig en annan förebild än Trump.

Det är sorgligt att säga det, men Charlie blir alltmer lik Donald Trump. Han besökte mig igår och vi tog en promenad tillsammans. De friheter han tog sig, kan endast jämföras med de som amerikanska presidentkandidater ägnar sig åt.

Annons

Utan att skämmas, och med en för honom självklar rättighet, stack han sin spetsiga och långa nos rakt upp i min rumpa. Så gör man inte mot en sådan dam som jag, som dessutom är president.

Nu var, som tur var, Charlie kopplad hela promenaden. Annars vet man inte vilka friheter han hade tagit sig. Resurshusse höll den lystna pudeln i strama tyglar minsann. Jag fick springa som jag ville i skogen, så jag kunde passera Charlie på behörigt avstånd.

Jag tycker att Charlie bör skaffa sig någon annan manlig förebild än Donald Trump, om nu han också vill bli president. Löjlig frisyr, kan väl vara OK, men resten.

Vi kvinnor vill bli behandlade med respekt. Nosar i rumpan går bara för sig när vi har sagt ja till det. Så är det!!

För övrigt kom Charlie i resursfamiljens finbil, så han kunde visa sin nya bur. Det är en osynlighetsbur, vilket kan behövas om man uppför sig som Charlie.

Hej så länge

Vaira

När jag var lös i skogen och Charlie var kopplad, så kunde jag passera honom på koppellängds avstånd. Där fick han!

När jag var lös i skogen och Charlie var kopplad, så kunde jag passera honom på koppellängds avstånd. Där fick han!

Kom jag lite nära, så gjorde Charlie direkt Trumpliknande utfall mot mig. Lägg märke till hur lystet hans tunga sticker ut!

Kom jag lite nära, så gjorde Charlie direkt Trumpliknande utfall mot mig. Lägg märke till hur lystet hans tunga sticker ut!

Lite avundsjuk är jag på Charlies bilbur. Jag skulle också vilja ha en osynlighetsbur. I Charlies fall är det förstås mer motiverat, med tanke på hur han uppför sig mot oss flickor. Jag förstår att min resursfamilj vill gömma honom.

Lite avundsjuk är jag på Charlies bilbur. Jag skulle också vilja ha en osynlighetsbur. I Charlies fall är det förstås mer motiverat, med tanke på hur han uppför sig mot oss flickor. Jag förstår att min resursfamilj skäms och vill gömma honom.

Ser du någon Charlie Trump? Knappast. Han bara försvann när han hade blivit inlyft i sin osynlighetsburbur. Han kan inte hoppa upp själv, eller också så ville han inte. Resurshusse ville dock att snuskhunden skulle försvinna och det var han som bestämde.

Ser du någon Charlie Trump? Knappast. Han bara försvann när han hade blivit inlyft i sin osynlighetsburbur. Han kan inte hoppa upp själv, eller också så ville han inte. Resurshusse ville dock att snuskhunden skulle försvinna och det var han som bestämde.

LÄS OCKSÅ

(121)

1 kommentar

Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar