Annons

Annons

Rapport från min resursfamilj

Min resurshusse envisas med att försöka lösa Melodikrysset, men det klarar han väl sällan. Som tur var, så var jag där och kunde hjälpa till. Experthjälp kan man aldrig överskatta.

Min resurshusse envisas med att försöka lösa Melodikrysset, men det klarar han väl sällan. Som tur var, så var jag där och kunde hjälpa till. Experthjälp kan man aldrig överskatta.

Hur har jag det här hemma? Ja, nu är ju inte hemma i mitt hem. Hemma är för tillfället hos Charlie och min resursfamilj. Det är så ibland när min husse är ute och köper hus i Frankrike. Vad har jag då sysslat med under tiden?

Annons

För att du bäst ska se vad jag har gjort, så får du många bilder idag. Då ska du veta att det finns ingen bild på när jag kröp ut ur mitt halsband i lördags på hundklubben. Det var när jag var ute och gick med Adam och hans husse och matte. Eftersom bildbevis saknas, så har det inte hänt.

Annars har Charlie och jag väldigt bra ihop, även om han är lite studsig. Fast en sak är klar, jag får alldeles för lite mat. Som vanligt.

Jag hoppas att du nu njuter av bilderna. I morgon kommer min husse hem, så då får jag honom att ta hand om. Jag går direkt från valpuppfostran till åldringsvård. Alltid slit och släp. Och dyrtider är det också.

Hej så länge

Vaira

Jag har just varit och fyndat i Charlies benlåda. Jag hittade ett riktigt bra märgben, som jag passade på att låna.

Jag har just varit och fyndat i Charlies benlåda. Jag hittade ett riktigt bra märgben, som jag passade på att låna.

Husse glömde att packa min fina reflexsele, så jag får låna Egons. Egon var bästa lekkamrat med Sverker. Nu finns ingen av dem längre. Handtaget är inte så bra, för Charlie använder det att dra mig i. Fast jag är starkare.

Husse glömde att packa min fina reflexsele, så jag får låna Egons. Egon var bästa lekkamrat med Sverker. Nu finns ingen av dem längre. Handtaget är inte så bra, för Charlie använder det att försöka dra mig i. Fast jag är starkare, så det är jag som drar Charlie.

Jag lär min resurshusse hur man ska lasta en skottkärra med vedträn. Experthjälp kan man aldrig överskatta.

Jag lär min resurshusse hur man ska lasta en skottkärra med vedträn. Experthjälp kan man aldrig överskatta.

Eftersom jag inte ska stanna så länge, så tyckte jag att det var bra att Charlie lärde sig hur man ska lasta. Då kan Charlie visa min resurshusse, när jag inte är där.

Eftersom jag inte ska stanna så länge, så tyckte jag att det var bra att Charlie lärde sig hur man ska lasta. Då kan Charlie visa min resurshusse, när jag inte är där.

Det är mycket att stå i och då är det inte konstigt att man blir lite trött. Både Charlie och jag (som bara är vänner) ligger och tar en power nap i soffan mitt på dagen. Sedan blir det full fart igen.

Det är mycket att stå i och då är det inte konstigt att man blir lite trött. Både Charlie och jag (som bara är vänner) ligger och tar en power nap i soffan mitt på dagen. Sedan blir det full fart igen.

Eftersom vi ska ha det fint hemma vid alla visningar, så har jag inte kunnat fälla där. Annat är det i min resursfamiljs hus. Där är det inga visningar. Min resursmatte, som inte ville ha mitt fina hår som heltäckningsmatta, kav sig i kast med pälsvård. Det fick hon gärna roa sig med, om hon ville. Jag är ju så snäll.

Eftersom vi ska ha det fint hemma vid alla visningar, så har jag inte kunnat fälla där. Annat är det i min resursfamiljs hus. Där är det inga visningar. Min resursmatte, som inte ville ha mitt fina hår som heltäckningsmatta, kav sig i kast med pälsvård. Det fick hon gärna roa sig med, om hon ville. Jag är ju så snäll.

(57)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar