Annons

Annons

Rätta svaren till min frågesport

Om du såg, så hade jag en fantastisk frågesport igår. Den var ganska lätt, tycker jag. Det kan i sin tur bero på att det var jag som gjorde frågorna, så jag visste ju svaren innan frågorna var ställda. Har du vunnit (=mer än ett rätt), så får du köpa dig vilket pris du vill, bara du betalar själv. Här kommer de rätta svaren:

Hoppas det gick bra för dig i tävlingen, så du kan gå och köpa dig ett ståtligt pris.

Hej så länge

Vaira

1. Det extra tjusiga på denna bild är en Vaira (=jag) Jag finns inne i den röda ringen. Det var kanske lite svårt att se, men vem har sagt att livet ska vara lätt. Det är inte dagis det här, där alla får medalj.

 

2. Att fråga vilka de med all rätt malliga flickorna är var alldeles för lätt. Det ser du ju att det är min Agnes och jag. Men antalet skalbaggar i viloträdet, det är en svår fråga. Den är i princip omöjlig att svara på. Rätt svar är följaktligen: ”Det har jag ingen aning om”.

3. Vad är det som det finns för mycket av i Aurignac? Ja, det kan du se på denna bild. Det finns för många fikon. Man hinner inte äta alla på långa vägar. Dessvärre råkade det komma med en katt på bilden också framför fikonträdet.

4. Det var dubbelfrågan. Sniglarna kryper upp på vägskyltar, för att det blir för varmt på marken. Det är bättre att sitta där i skuggan och kapsla in sig med en slempropp. (OBS Detta är alldeles sant.) De suddiga skorna och benen tillhör min Agnes, som var med mig på promenaden. Du ska veta att det var ungefär 38 grader varmt, så det var inte lätt att vara en snigel.

(36)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar