Annons

Annons

Så firade jag min födelsedag

Denna skönhet, som sitter jämte mig, heter Adam. Han är klokare än Charlie, eller kanske bara mer mogen. Jag stiftade min nya bekantskap på hundklubben, som för övrigt ägnar sig åt åldersdiskriminering.

Denna skönhet, som sitter jämte mig, heter Adam. Han är klokare än Charlie, eller kanske bara mer mogen. Jag stiftade min nya bekantskap på hundklubben, som för övrigt ägnar sig åt åldersdiskriminering.

Som den ödmjuka och snälla person jag är, så ägnade jag min födelsedag åt att dela med mig. Jag delade med mig av mina kunskaper och min skönhet. Men jag drabbades också av en upprörande åldersdiskriminering.

Annons

Vi var på hundklubben på min födelsedag, där jag naturligtvis delade med mig av min klokhet. Charlie var väl inte mottaglig för klokhet, men jag gjorde en ny bekantskap som heter Adam. Han är mycket klokare än Charlie, även om han naturligtvis inte är lika klok som jag. Men vem är väl det? Ingen skulle jag vilja påstå.

Dock råkade jag också ut för ett flagrant exempel på åldersdiskriminering. När vi skulle gå in och fika, var det ett anslag att bara valpar får komma in. Detta resulterade i den stora orättvisan att jag fick sitta i bilen och frysa, medan Charlie satt inne vid fikabordet. Han berättade att han t o m lyckades stjäla en tugga av fikabrödet. Jag måste nog tillsätta en minister som ställer sådana saker tillrätta.

Dessutom kommer den officiella födelsedagsbilden på mig Vaira där jag sitter på en bänk. Kan man tänka sig en vackrare syn? Dessutom är utsikten bakom mig inte helt fel heller.

Hej så länge

Vaira

PS. Idag tog jag hjälp av min resursfamilj med bilder och text, eftersom min husse rymt till Toulouse. DS.

Detta är mitt officiella födelsedagsfoto. Lägg märke till min skönhet, som inte bara har närmat sig, utan även passerat fullkomlighet. Bättre än så här kan det nog inte bli.

Detta är mitt officiella födelsedagsfoto. Lägg märke till min skönhet, som inte bara har närmat sig, utan även passerat fullkomlighet. Bättre än så här kan det nog inte bli.

Det är inte ofta som man kan upptäcka skyltar med innebörden: ”Här diskriminerar vi”, men det kan man göra på hundklubben. Charlie ansåg sig vara valp och följde med sin matte och sin husse in. Jag fick sitta i en kall bil, under tiden som Charlie gottade sig i värmen.

Det är inte ofta som man kan upptäcka skyltar med innebörden: ”Här diskriminerar vi”, men det kan man göra på hundklubben. Charlie, som för dagen ansåg sig vara valp, följde med sin matte och sin husse in. Jag fick sitta ensam i en kall bil, under tiden som Charlie gottade sig i värmen.

Charlie föll som en sten i övningen ”Stå still i koppel”. Han kunde inte låta bli att ställa sig på bakbenen och hoppa runt. Hur ska jag få ordning på honom?

Charlie föll som en sten i övningen ”Stå still i koppel”. Han kunde inte låta bli att ställa sig på bakbenen och hoppa runt. Hur ska jag få ordning på honom?

Här har jag tagit övningen ”Sitta på en sten” vidare, till övningen ”Stå på en sten”. Trots att jag visar Charlie, att man faktiskt kan stå upp, så sitter han och blir kall om rumpan.

Här har jag tagit övningen ”Sitta på en sten” vidare, till övningen ”Stå på en sten”. Trots att jag visar Charlie, att man faktiskt kan stå upp, så sitter han och blir kall om rumpan.

(48)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar