Annons

Annons

Så klarar du fredag den 13:e

Om du, som jag, stannar kvar i din säng och ser oskyldig ut, vad skulle kunna hända då? Inte mycket, skulle jag vilja påstå. Om du dessutom sover du, så syndar du inte.

Om du, som jag, stannar kvar i din säng och ser oskyldig ut, vad skulle kunna hända då? Inte mycket, skulle jag vilja påstå. Om du dessutom sover du, så syndar du inte.

Idag är det en riktig otursdag, sägs det. Själv har jag ännu inte drabbats av otur, men det beror nog på att jag har förberett mig väl inför eländet.

Eftersom jag är så väldigt snäll och trevlig, så delar jag gärna med mig av mina tips till dig. Följer du dem, så ska du se att du kan se fram mot lördag den 14:e i samma skick som du var i dagen innan.

Mina bästa turtips för att överleva dagen

Annons
  1. Svarta katter för med sig otur sägs det. En sådan katt vill du absolut inte stöta på fredag den 13:e. Jag skulle vilja inbegripa alla katter oavsett färg som olycksbringande. Se alltså till att i god tid hålla kattfritt där du bor. Jag hjälper gärna till att jaga bort katter från din tomt.
  2. Sov länge på morgonen. Så länge du ligger i din säng, så kan det ju inte hända så mycket. Detta gäller alla dagar, men särskilt på fredagar.
  3. Gå väldigt försiktigt på din väg. Tänk på att den är isig på vintern och gropig på sommaren. Tidig morgon och tidig kväll är den dessutom kolsvart. Stor risk för olyckor. Se till att ha klorna oklippta, så du får bättre grepp.
  4. En full mage hindrar dig från att drabbas av otur. Tyvärr hämmar min husse mig rejält, för jag får bara torftiga portioner.
  5. När du är ute och går, så håll dig bara i kända områden. Man vet aldrig vad det kan dölja sig för vilda djur när du är ute och springer i okända marker. Att till exempel bli jagad av ett lejon, kan betecknas som otur.
  6. Är du bara försiktig när du hoppar upp eller ner i tv-soffan, så är den ett utmärkt ställe att tillbringa dagen. Dock är det lite otur att min husse snarkar.
  7. Se till att få rejält med kvällsmat så att du står dig till minst midnatt. Då börjar det nämligen en ny dag.

Har du följt alla mina punkter, så kan du se fram emot en fest hos Charlie i morgon. I alla fall så kan jag det.

Hej så länge

Vaira

Försiktigt, mycket försiktigt, ska du spankulera på din väg. Jag hade tur idag, eftersom vägen sandades igår mot alla odds. För säkerhets skull ska du hålla klorna oklippta. Då klarar du isiga vägar bättre. Det gäller att hålla resurshusse borta från klotången.

Försiktigt, mycket försiktigt, ska du spankulera på din väg. Jag hade tur idag, eftersom vägen sandades igår mot alla odds. För säkerhets skull ska du hålla klorna oklippta. Då klarar du isiga vägar bättre. Det gäller att hålla resurshusse borta från klotången.

Beträd endast kända marker när du är ute och går. För mig är min hemliga stig väldigt känd och alla farliga ekorrar är uppjagade i träden. Fast se upp så du inte snubblar på någon av de kottar, som ligger så slarvigt slängda på marken.

Beträd endast kända marker när du är ute och går. För mig är min hemliga stig väldigt känd och alla farliga ekorrar är uppjagade i träden. Fast se upp så du inte snubblar på någon av de kottar, som ligger så slarvigt slängda på marken.

(66)

Kommentera

 


Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar