Annons

Annons

Så roligt hade jag det igår

Tråkigt! Roligare dagar än gårdagen har jag upplevt. Dataspel, om än bildande, och film och vaktande av tomt hus är inte särskilt roligt för en västgötaspets som heter Vaira.

Tråkigt! Roligare dagar än gårdagen har jag upplevt. Dataspel, om än bildande, och film och vaktande av tomt hus är inte särskilt roligt för en västgötaspets som heter Vaira.

Ja, du. Ibland tror man att man ska ha det roligt för att det är många flera här. Det borde bli mycket tid över till mig. Jag behöver nämligen uppmärksamhet.

Om det är vad du tror, så tror du fel. Gårdagen var ett riktigt lågvattenmärke. Husse hade visat Geoguessr för de andra. Det är en grej/spel som finns på Internet. Alla, utom en Vaira (=jag), tyckte att det var hejdlöst roligt. De satt där och gissade var de fanns någon stans. Hur roligt är det att sitta och titta på när folk sitter vid sina datorer. Inte alls. De var både här och där på jorden, men inte närvarande här hemma.

Annons

Så äntligen skulle det hända något. Vi skulle åka till resursfamiljen och Charlie, för att äta våfflor. Det lät både gott och roligt tyckte jag.

Nu är det så förstår du, att jag löper. Jag hade en liten tanke att kanske jag och Charlie skulle bli mer än bara vänner. Ta bekantskapen ett steg längre, så att säga.

Besvikelsen blev stor, när jag blev satt på att vakta huset alldeles ensam. Inga våfflor. Ingen Charlie.

Efter sådär en 11 timmar kom de hem igen. De doftade Charlie och de var fullproppade med våfflor och dessutom nybitna av Charlie. Vad gör de då? Jo, de sätter sig och tittar på Bron på tv:n. Nåja, jag kunde ju bli kliad på lite.

Enda ljuspunkterna igår, var när jag tog med mig min Agnes och min husse ut i skogen för att träna dem i den roliga leken budföring och fördisken av fem tallrikar med kycklingfilé i currysås.

Trots den lugna och tråkiga dagen, så hade jag en god natts sömn, där jag nästan lyckades med att knuffa ut min husse från sängen.

Hej så länge

Vaira

Precis så här hade jag det igår. Jag stod på golvet och tittade på när de övriga for jorden runt och gissade fel var de var.

Precis så här hade jag det igår. Jag stod på golvet och tittade på när de övriga for jorden runt och gissade fel var de var.

Budföring är kul. Jag har snart tränat upp både min Agnes och min husse. Vi gjorde ett kort pass igår. Jag tror att jag skulle orka springa snabbare, om jag fick korv istället för godis som belöning.

Budföring är kul. Jag har snart tränat upp både min Agnes och min husse. Vi gjorde ett kort pass igår. Jag tror att jag skulle orka springa snabbare, om jag fick korv istället för godis som belöning.

Detta är spelet på Internet. Du kan åka fram och tillbaka och försöka hitta någon skylt, så du kan se var du är. Sedan ska du markera platsen på kartan nere till höger. Man kan fuska också med hjälp av Google map. Lars kallar fusket för forskning.

Detta är spelet på Internet. Du kan åka fram och tillbaka och försöka hitta någon skylt, så du kan se var du är. Det behövs ju inte på den här skärmdumpen. Du ser ju direkt var du är. Sedan ska du markera platsen på kartan nere till höger. Man kan fuska också med hjälp av Google map. Lars kallar fusket för forskning.

(54)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar