Annons

Annons

Sabrinas mamma besökte mig

Om du minns, så skulle min Sabrinas mamma komma och hälsa på mig igår. Det var lite nervöst, för man vet aldrig vad min husse hittar på. Men det gick bra. Alla uppförde sig väl, min husse till och med lite bättre än de låga förväntningarna jag hade..

Jag börjar med slutet, kaffet hemma i min paradmatsal. Till vänster ser du min Sabrinas mamma Christine, sedan kommer min Agnes och så huvudpersonen jag Vaira, sedan min Sabrina. I spegeln ser du som vanligt min husse.

Inte hann huset bli ordentligt städat, men lite dammsugit var det allt. Min Sabrinas mamma, som heter Christine, hade rest hela vägen från Réunion bara för att hälsa på mig. (Réunion är en prick i havet utanför Madagaskar.)

Annons

Först bad min husse om ursäkt för att inte mitt palats var färdigt. Därefter vidtog en rundvandring, där jag visade alla olika rum som jag har. Naturligtvis visade jag min park också, även om den inte är så mycket att visa.

Tiden var det lite ont om, eftersom alla skulle gå och äta. Med alla menas i detta fall alla utom Vaira. Jag fick vakta huset. Vad som var ännu värre, var att de glömde doggybagen med mat till mig. Hur kan man glömma en sådan sak?

I vilket fall som helst, så drack alla kaffe i min paradmatsal. Där kunde de inte bara beundra flyttkartongerna, utan även blommorna som hängde mellan köket och paradmatsalen.

Så var det dags för min Sabrinas mamma Christine att åka. Flickorna skjutsade henne till Toulouse, men de kom tillbaka senare, för i Aurignac var det fest. Mer om det senare.

Hej så länge

Vaira

Här finns det ingen Vaira, för jag fick inte följa med. Enligt uppgift så skulle det ha blivit en innehållsrik restpåse, men den glömde de. Tänk att de sitter ute, fastän det är 27 grader varmt, när det finns en luftkonditionerad matsal!

Jag berömmer min Agnes för att hon har visat min palatspark så fördömligt. Hon berättade inte det man ser, utan det man ska kunna se om tre år. Kanske. I dörröppningen till parken ser du min Sabrinas mamma, som skymmer min Sabrina.

Nu går vi uppför min paradtrappa till den övre paradkorridoren. Av mig ser du bara min rumpa i nedre högra hörnet. En miss av fotografen.

Jag passar på att provligga sängen i min Agnes och min Sabrinas rum. Normalt sett är det stängt in dit, nämligen. De övriga står i vardagsrumsdelen i flickornas svit.

Min Sabrinas mamma Christine, tyckte att jag var den finaste hunden hon någonsin hade mött. Hon var en mycket trevlig och sympatisk mamma, måste jag säga.

(0)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar