Annons

Annons

Sädesärla mötte på statsbesök

Så har då den stora ändringen ägt rum: Jag har gjort mitt första statsbesök, sedan jag förlade mitt presidentskap till Aurignac. Presidentkortegen, som bestod av en bil som kördes av min presidentchaufför min Agnes, lämnade presidentpalatset i Aurignac klockan 10.00. Redan klockan 11.30 välkomnades jag på torget i Spanien av en utsänd sädesärla. Bra kört av min Agnes!

Jag vet att det är en lite dålig bild, men min husse hade inte tagit med sig sitt extralånga teleobjektiv. Då blir så här. Honom kan man aldrig lita på. I alla fall är det sädesärlan som välkomnade mig på torget, som finns i Spanien.

Den första som välkomnade mig var en sädesärla på torget, där vid stadshuset och kyrkan, du vet. Jag har visserligen träffat två sädesärlor på torget i Aurignac för ett par veckor sedan, men i alla fall.

Annons

Eftersom jag har varit i Spanien i flera timmar, så kommer jag att göra ett utförligt reportage hur det är i Spanien. Jag är ju lite av en expert nu, skulle jag vilja påstå. Idag får du hålla tillgodo med lite fantastiska bilder på mig, min Agnes och Spanien.

Så mycket skulle jag vilja tillägga, att förhandlingarna i Spanien gick över förväntan och bilen är hemma igen. Det senare kostade 198€, varav reservdelar 163€. Hela tändsystemet fick bytas ut, så då passade de på att byta tändstift också.

I morgon kommer det ett detaljerat reportage om Spanien. Hur de bor, vad de sysselsätter sig med, väder och sådant.

Hej så länge

Vaira

Bakom mig ser du en kyrka, skymten av ett stadshus till höger, en min Agnes, turister från Frankrike och England och ett högt berg. Du kanske förstår att vi intar en enkel måltid. Lägg märke till att vi sitter ute, då det var +16 i skuggan. Varmt och gott, särskilt i solen!

Min Agnes och jag tar en inspektionstur i Spanien, för att anonymt ta reda på hur det är i i det landet. Till exempel luskade vi ut att de lata spanjorerna hade middagsstängt mellan 12.30 och 15.30.

Torget från mer kyrkhållet. Längst till vänster ser du en blond flicka bakifrån. Det är min Agnes. Restaurangen serverade oss tapas, vilket betyder att det ska tappas mat till en Vaira tämligen frekvent. Det fungerade ganska bra. Vildsvinshamburgaren var godast, men kycklingen var inte så dum heller.

Den officiella besöksbilden. President Vaira med sin assistent min Agnes framför stadshuset. Stadshus i Spanien har fyra flaggor på sig och vita berg bakom sig.

(54)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar