Annons

Annons

Se vem som kommer tågandes

Jag hade fattat posto på Linköpings station, så jag kunde se när min Agnes kom, om hon kom. Det gjorde hon. Jag blev väldigt glad att se min Agnes och min Agnes blev väldigt glad när hon såg mig. Fast det var bara jag son viftade på rumpan.

Jag hade fattat posto på Linköpings station, så jag kunde se när min Agnes kom, om hon kom. Det gjorde hon. Jag blev väldigt glad att se min Agnes och min Agnes blev väldigt glad när hon såg mig. Fast det var bara jag son viftade på rumpan.

Tidigt, mycket tidigt, i morse ringde väckarklockorna. En rask promenad och sedan var det frukost för mig. Vi skulle nämligen åka till Linköping och hämta – ja, vem då?

I god tid (=6 minuter) före tåget från Gävle, Uppsala kon inrullande på Linköpings resecentrum (=stationen) stod min husse och jag i spänd förväntan. Hade personen vi skulle hämta orkat upp i arla morgonstunden, för att ta tåget till mig.

Annons

Tåget rullade in på stationen. Nu var det spännande. Dörrarna på tåget öppnade och spänningen steg ytterligare. Jo minsann, där kommer ju min Agnes tågande släpandes på en väska. Jag sprang raskt fram och mötte henne. Lyckan var fullständig!

Så gick vi till min bil.

– Stackars Vaira ligga på en sådan tunn säng, när det är så kallt, sade min Agnes. Jag kunde inte annat än att hålla med henne.

Eftersom det var två (=min Agnes och jag) mot en (=min husse), så åkte vi och köpte en ny mjukare säng, som jag kan ha i bilen.

– Förr fick hundarna vara glada om de fick en gammal sliten fuktig trasmatta att ligga på, sade min husse som har förr i färskt minne. Men det är andra tider nu. Nu är det de mjuka och sköna hundbäddarnas tid, minsann.

När vi kom hem till mitt palats, så satte min Agnes sig i sin soffa. Jag hoppade genast upp och pussade henne. Hon fullkomligt älskar att bli slickad och pussad i ansiktet av mig.

Nu vet du varför jag var så sen idag med bloggen.

Hej så länge

Vaira

Jag provsitter min nya säng. Den har högre kanter och är mycket mjukare än den gamla. Jag har redan provåkt den nya sängen mellan Linköping och mitt palats i Tranås. Riktigt bra säng faktiskt. Tack Agnes för att du fick min husse att lätta på plånboken.

Jag provsitter min nya säng. Den har högre kanter och är mycket mjukare än den gamla. Jag har redan provåkt den nya sängen mellan Linköping och mitt palats i Tranås. Riktigt bra säng faktiskt. Tack Agnes för att du fick min snåla husse att lätta på plånboken.

Är det något som min Agnes gillar, så är det att bli slickad och pussad i ansiktet. Jag vill förstås vara snäll mot min Agnes, så jag pussar som bara den. Vilken tur min Agnes har som har mig. Fast jag har tur som har min Agnes.

Är det något som min Agnes gillar, så är det att bli slickad och pussad i ansiktet. Jag vill förstås vara snäll mot min Agnes, så jag pussar som bara den. Vilken tur min Agnes har som har mig. Fast jag har tur som har min Agnes.

(72)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar