Annons

Annons

Sena långväga gratulanter

Idag på morgonen, när jag tog morgonpromenad nummer två, så såg jag dem. Jag och min husse gick nämligen för att utsikta på bergen, när vi kom till mitt torg. På högsta toppen på min bergskedja, så syntes de tydligt.

Här står jag på mitt torg. Jag utsiktar inte just när bilden togs, för jag måste hålla ordning på min husse. Trots att bilden är suddig, så ser du mina snöklädda berg bakom mig.

Det hade ju varit trevligt om de hade kommit på min födelsedag. Fast det är klart, de har haft en lång, lång resa. Chansen att köra vilse är väl uppenbar.

Nu vet jag inte varifrån de kommer, men att de har åkt flera ljusår är ju troligt. Då gäller det att ha ett flygande tefat som går fortare än ljusets hastighet, så det får vi hoppas att de har.

Annons

Det ska bli roligt att se när de kommer till mig. Jag tror att det blir den dagen, då man serveras kokt potatis till de extradyra köttbullarna på IKEA i Toulouse.

Hej så länge

Vaira

Mer går inte att zooma in med min husses lilla kamera. Min husse hittar inte sitt extradyra teleobjektiv till sin onödigt dyra kamera, utan detta är den lilla kameran. Ser du att det lyser på toppen av den högsta toppen? Det ser ut så och det är inget fusk i Photoshop. Jag fuskar aldrig. Vad kan det vara för sken, undrar du säkert?

Med mitt hemliga superzoom, så lyckades jag ta denna bild av mina långväga gäster. Jag undrar var de kommer ifrån, för det är ingen som har talat om att de ska komma och gratulera mig. Inte ett enda meddelande från rymden har jag fått. Kommer de till mig, så talar jag om det för dig. (Finns det någon annan anledning att åka till jorden, än att hälsa på mig?)

(38)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar