Annons

Annons

Sista chansen att se mig sexig

Idag är dagen då jag står inför ett nytt kapitel i mitt liv. Efter precis ett år med bara sex, så är det dags att ta det stora klivet till ett nytt år med bara sju. Fast det händer ju inte förrän vid midnatt, så det gäller att vara barnslig som en sexåring ett par timmar till.

Ta nu chansen! Det här är sista gången du får se en sexårig Vaira. Exakt samma tid i morgon, om du ser mig, så är det en sjuårig Vaira du ser. Förväntningarna är stora. Jag är nog ännu klokare och vackrare!

Att fylla sju år är stort. Det är då man går in i den gyllene medelåldern. Jag kommer alltså att bli ännu klokare och ännu vackrare. Det tror man ju inte är möjligt, men så kommer det bli.

År 2010 var ett historiskt år på många sätt. Många händelser finns att nämna, men jag tar bara den viktigaste som inträffade den 13 november. Presidentkullen föddes hemma hos min urmatte Gunnel. Alla syskonen är presidenter, men det är bara jag som är det i Frankrike. I morgon firar vi alla sju år, men idag är vi bara sex år.

Annons

Under mina promenader igår och idag, var det många som ville ta sista chansen att beskåda en sexåring. Imorgon blir jag ju ännu vackrare!

Jag kan tala om att det kokar en gryta i köket, med ett par rejäla ben. Jag förstår vem som ska ha den, även om min husse inte säger något. I natt blir det svårt att sova.

Hej så länge

Vaira

Bara 6 år

Under min promenad igår, så ville Aurignacs fulaste katt gärna titta på mig. Den hade hoppat upp på en bil, bara för att kunna se mig bättre. Jag tror den blev nöjd med utsikten.

Min stads vilda hund, om han nu är det, letade upp mig när jag var vid slottet för att utsikta mina berg. (Min husse passade också på att lägga beslag på lite rosmarin till min oxsvansgryta.) Det var den stiliga och spännande gentlemannen som uppvaktade mig 24 timmar per dygn när jag löpte.

Ser du hunden med en husse i backen? Jag står och nosar och låtsas som inget, under tiden som han närmar sig. Fast jag vek av mot höger mot bagaren och han skulle gå grusvägen, som ju är till vänster. Fast han fick ju se mig, om än på lite avstånd.

Ett par rejäla ben ligger det här i grytan, med ganska mycket kött på. Det är de jag tror jag ska få som födelsedagsfrukost i morgon. Jag tar för övrigt gärna köttet också.

(63)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar