Annons

Annons

Sista chansen att ta mig i örat

Nu har jag bara fyra hela dagar kvar här. På fredag åker min husse och jag till vårt nya hus i Aurignac, fast det inte är färdigt. Hur ska det gå? Ja det får vi se. Charlie får passa på, om han vill bita mig i örat. Snart är jag i Frankrike.

Det blir inte roligt för Charlie, när jag flyttar om fyra dagar. Då har han ingen att bita i örat längre. Jag hoppas att resursmatte eller resurshusse köper grisöron han kan bita i. Jag tänker inte dela med mig av dem jag fick av Tranås Musikkår.

Igår var Charlie här och bet på mig. Det kan han väl få nu, när jag bara har fyra dagar kvar. Fast jag sade till, men inte på skarpen. Min resursmatte och resurshusse hjälpte min husse att bära tunga saker. Men att detta skulle inkludera min säng, det hade jag inte räknat med. Nu är min nya säng min Agnes gamla säng. Husse breder ut sig i den också. Inte bra.

Annons

På onsdag kommer det en lastbil, som ska hämta allt som ska flyttas till Aurignac. Det är mest skräp. Min fåtölj ska i alla fall få följa med, fast jag kommer ju inte ha någon säng när jag kommer fram. Illa. Min husse och jag får väl sova på det smutsiga golvet i mitt hus.

Om husses franska hade varit bättre, så hade han förstått att huset ska vara färdigt i slutet på juni och inte i början. Nu har vi varken vatten, Internet eller färdigt el. Så kan det vara ibland i Frankrike.

Det kan också vara så i Frankrike, att det blir strejk. Då kanske huset inte ens är färdigt till jul. Vi får se hur det går.

Med tanke på resor och att min husse som omväxling jobbar lite, så kanske det blir lite darrigt med rapporteringen på min blogg. Jag ber om ursäkt redan innan. Dock lovar jag att fortsätta från Frankrike så gott som dagligen, så fort jag har kommit lite i ordning. Det kan vara roligt för dig att veta hur saker och ting utvecklar sig i Frankrikes nya huvudstad Aurignac.

Hej så länge

Vaira

Charlie och jag passade på att containerfynda. Jag ville att vi skulle släpa in min säng igen, men vi orkade inte. Vi hittade inget annat av värde heller.

Det ska bli skönt att slippa den här fula sjön i fortsättningen. Så här eländigt såg det ut idag på morgonen. Nej, tacka vet jag höga berg och trasiga slott. Det kommer jag att ha i Aurignac.

(86)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar