Annons

Annons

Sjukdom försenade hemresa

De senaste slutförhandlingarna i Aurignac, med täta förbindelser hit och dit, var hårda, men rättvisa. Som du kanske har märkt så har USA fåt ge med sig ett tag, då det gäller strafftullar på stål. Har detta något med det historiska trevästgötaspetsmötet i Aurignac att göra?

Som du ser är det bara en som vet hur man ska stå när man ska bli fotograferad. Jeanne till vänster tittar på Bettan som busar. Urmatte försöker få ordning på Bettan, men jag vet hur man ska stå. I bakgrunden ser du hela min stad Aurignac. Efter den här promenaden blev både min urmatte och min husse sjuka. De tål inte så mycket.

Jag kan säga som så, att det har inte bara varit nöjen här, Min husse och min urmatte drabbades båda av något som kan vara matförgiftning, vinterkräksjuka eller något liknande. Detta avkortade promenaderna högst avsevärt. Vi har bara beskådat parken nedanför mig. Ännu värre är det att fördisken har lyst med sin frånvaro.

Annons

Vi västgötar är däremot friska som nötkärnor, så vi hade gärna tagit ut vår matte resp min husse på betydligt längre promenader.

Före det plötsliga insjuknandet hann vi dock med att gå björnbärsstigen och titta på den bedårande utsikten över min stad. Det är en krävande tur som går flera kilometrar i en ständig uppförsbacke.

Så har vi det där med förhandlingarna och med vem/vilka dessa skedde. När det gäller den uppskjutna strafftullen på stål till USA, så vill jag inte bekräfta att det var vi som låg bakom det beslutet. Jag vill inte heller förneka det.

Som du förstår så är hemresan framflyttad för mina svenska prominenta (=väldigt fina) gäster. Det tycker jag är bra. Det är roligt med sällskap.

Hej så länge

Vaira

Jeanne och Bettan har just precis varit och tittat på utsikten från slottet. Jag har sett utsikten så många gånger, så jag avstod. Eller också var jag kvar och tittade.

Ibland kunde kanske våra förhandlingar och guidade turer te sig lite röriga, men det är bara som det ser ut. Det var ju jag som ledde dem, så de var mycket strukturerade.

För den som inte är van med guidade turer och hårda förhandlingar, kan det vara skönt med en tupplur. Ser du vilka det är? Till vänster är det halvfransyskan Jeanne och till höger är det Bettan.

(43)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar