Annons

Annons

Släppt in mig till flickorna nu

Mina flickor är här. Jag pratar då förstås om min Agnes och min Sabrina. De kom sent igår eftermiddag. De har satt ihop och packat upp och donat och grejat. Trots allt de har gjort, så är det dags att gå upp. Det finns saker kvar att göra.

Här är dörren som min husse måste öppna. Annars kommer mina flickor att ligga och sova hela dagen. Dörren går nämligen till deras salong med sovkammare, det är därför jag vill in. Klockan är redan över åtta och det börjar bli rejält ljust ute.

Sent omsider kom mina flickor igår. De hade förstås gosat med sina katter, eller grejat hemma hos sig.

Jag hade mer ägnat mig åt att handla och laga mat. Både min husse och jag trodde att flickorna skulle komma tidigare.

Annons

Väl här så satte de igång att greja. Maten fick vänta, vilket betydde att fördisken blev väldigt sen.

Först grejade de med att sätta ihop ett skåp, som skrivare ska stå på. Ett sådant skåp hade min Agnes redan satt ihop alldeles själv. Sedan drog de igång med att skruva ihop ett skåp till, som ska fyllas med kameror och andra grejer. Det skåpet var mycket högre.

Äntligen var det så dags att äta. Dagens mycket försenade måltid bestod av fläskfilé à la Per med potatisgratäng. Det blev god fördisk. Efter maten tittade vi på en intressant film på tv. Jag låg i tv-soffan och låtsades sova, utom då det serverades kaffe med bakelser. Då deltog jag aktivt, vilket resulterade i fördisk. Efter filmen gick jag ut och vädrade mig lite, för att sedan gå direkt till sängen i min paradsängkammare tillsammans med husse för nattens vila.

Vi låg och drog oss idag ända till 05.47-tiden, då vi gick upp. Mina flickor sov fortfarande. Min husse och jag tog en nödvändig sväng i postparken. När vi kom in, så såg vi att flickorna hade packat upp inte mindre än exakt en massa flyttkartonger och dessutom satt på en tvättmaskin. Det var duktigt av dem.

Fast nu är det hög tid att vakna. Klockan är 08.14 och jag har tagit en längre promenad och dessutom ätit frukost. Min husse har packat upp en flyttkartong alldeles själv.

Nu är det frukostdags för alla och kartonger måste upp på vinden. Om min husse bara ville släppa in mig till mina flickor, så skulle jag snabbt se till att de vaknade. Det är inte många som kan sova, när jag går omkring på dem.

Hej så länge

Vaira

Inte kan man väl lämna det såhär om man vill vara en duktig flicka? Nej, upp och plocka med er min Agnes och min Sabrina.

I trappan står det kartonger staplade ända upp i taket. Cirka 129 kartonger, eller 5. Många är det i alla fall. De måste nu upp på vinden, därför måste jag väcka vissa sovande flickor.

(44)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar