Annons

Annons

Spåren efter en osynlig varg

Detta är utan tvekan spår efter en varg. Att spåren började i min trädgård, gör det hela än mer oroande. Jag vill inte ha osynliga och spårlösa vargar här. Tänk om de hittar mina gömda tuggben?

Detta är utan tvekan spår efter en varg. Att spåren började i min trädgård, ja redan på min trappa, gör det hela än mer oroande. Jag vill inte ha osynliga och ljudlösa vargar här. Det kan bli farligt. Tänk om de hittar mina gömda tuggben?

Det var en varg som var ute och gick samtidigt med mig i morse. Det är sällsynt med vargar här i Tranåstrakten, så detta är en stor nyhet. Naturligtvis kommer världspressen haka på, men kom ihåg att det var här du såg det först.

Annons

Vintern har kommit tillbaka. Det har snöat lite i natt, vilket gör att alla spår syns väldigt tydligt. Normalt sett är det bara jag som ser spåren, med hjälp av min känsliga och vackra nos. Idag såg till och med min husse spåren.

– Ser du spåren Vaira, det är en varg som går precis bakom dig, flämtade husse när han kom eftersläntrares på min hemliga stig bakom mig i morse.

Jo minsann. Jag såg spåren också. De var så tydliga, så jag inte ens behövde nosa på dem. Det konstiga var, att fastän vargen var hack i häl på mig, så såg jag den aldrig. En osynlig varg måste vara betydligt ovanligare än vargar som man kan se.

Fastän jag stod och spanade efter vargen, så såg jag aldrig någon, Det är nog det märkligaste jag har varit med om. Den var också precis ljudlös.

När jag kom hem, så var spåren efter vargen kvar i min trädgård. Nu undersökte jag dem lite noggrannare. Det var något välbekant med doften. Så kom jag på det. För att förvilla mig, så hade den osynliga och ljudlösa vargen skaffat sig en doft som var precis som min.

Som sagt, detta är det märkligaste jag har varit med om hela den här morgonen.

Hej så länge

Vaira

Spåren ser du, men vargen är osynlig. Den går precis bakom mig. Lite läskigt är det allt, med allt som finns i naturen. Osynliga vargar i Tranås. I Tranås!!!

Spåren ser du, men vargen är osynlig. Den går precis bakom mig. Lite läskigt är det allt, med allt som finns i naturen. Osynliga vargar i Tranås. I Tranås!!!

Hur jag än spanade med alla sinnen på helspänn, så kunde jag inte lokalisera vargen. Det enda beviset var spåren, som besten lämnade efter sig.

Hur jag än spanade med alla sinnen på helspänn, så kunde jag inte lokalisera vargen. Det enda beviset var spåren, som besten lämnade efter sig.

När jag kom hem, så kunde jag avslöja att vargen hade tagit min lukt från mig. Spåren doftade precis som det hade varit jag som gått där. Mycket märkligt.

När jag kom hem, så kunde jag avslöja att vargen hade tagit min lukt från mig. Spåren doftade precis som det hade varit jag som gått där. Mycket märkligt.

Jag hoppas verkligen att du tror mig. Skulle en västgötaspets, med denna oskyldiga min, kunna fara fram med osanningar. Inte!! Det skulle aldrig hända. Jag berättar bara sanningar. Fake news får andra stå för.

Jag hoppas verkligen att du tror mig. Skulle en västgötaspets, med denna oskyldiga min, kunna fara fram med osanningar. Inte!! Det skulle aldrig hända. Jag berättar bara sanningar. Fake news får andra stå för.

(55)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar