Annons

Annons

Special för alla kattälskare

Varje gång jag har med ett sådant där obehagligt djur (=katt) i mina superbra blogginlägg, så kommer det massa konstiga kommentarer från kattälskare. Det kan till exempel vara ”Oh, så söt” eller ”Det var en fin katt”. Idag tillägnar jag min blogg bara er. (Det finns för övrigt inga söta eller fina katter.)

Här har ni dagens ”hjälte”, alla kattälskare. Jag vet inte vad katten heter, men jag vet var den bor. (Precis i början på Plommonstigen.)

Häromdagen när jag var ute och gick, så träffade min husse och jag på en lokal svartvit katt. Eftersom jag var kopplad, oturligt nog, så kunde jag inte förpassa katten upp i något träd eller upp för en vägg. Istället kunde katten ägna sig åt sina lustar helt ohämmad.

Annons

Jag låter dagens bilder tala för sig själva. De sista bilderna har jag av estetiska och etiska själ utlämnat, men du kan säkert tänka själv.

För övrigt anser jag att alla katter ska jagas i väg någonstans.

Hej så länge

Vaira

Se där! Dagens gulliga hjälte har hört att det prasslar i gräset. Nu är det koncentration som gäller för er hjälte.

Där kom språnget. Hjälten skjuter fart genom luften i en elegant båge. Visst är det både gulligt och sött.

Nu sätter den lilla söta katten klorna i en liten fågel som fanns i gräset av någon anledning. Det är samma fågel som har glatt så många med sin sång, från tidig morgon till sen kväll. Nu är det slut med det!

Nu låter det bara kras, kras och munch, munch från den lilla söta pippin. Eftersom det bara var jag och min husse där, så hördes inga applåder och hurrarop från alla kattälskare, som eftersträvar en fågelfri tyst värld. Nu ligger det bara små fjädrar där som ett minne av den söta kattens utrensning av flygfän.

Så här ska katter behandlas. Det är ett par dagar tidigare som den väggklättrande katten förevigades. En duktig Vaira hade skrämt seriemördaren, så den springer uppför väggarna.

(61)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar