Annons

Annons

Spioner och smugglare

Jag skakade på huvudet, så att jag skulle bli suddig när den härbilden togs. Jag vill inte synas jämte den med rödfärg maskerade spionen Micke, nämligen.

Jag skakade på huvudet, så att jag skulle bli suddig när den härbilden togs. Jag vill inte synas jämte den med rödfärg maskerade spionen Micke, nämligen.

Det pågår skumma saker här hemma. Igår var Micke här och hämtade hemliga filer som min David hade skickat med min naive husse i hans bagage över Atlanten. Spioneri och smuggling är just vad det handlar om.

Annons

Men det kan väl inte vara sant, invänder du kanske. Vem skulle väl de spionera för? Ja, det kan jag inte svara på, men skumt är det allt.

Dels hade min husse med sig inte mindre än tre dvd-skivor med en personakt om någon som kallas Old Christine. Det behövs ju inte mycket tankearbete för att förstå att detta är agent av något slag. Ibland försöker hon se ut som Marilyn Monroe, ibland är hon målare och ibland fotobombar hon. Jag vet inte vem hon är, men jag tror att hon nu svävar i omedelbar fara.

Värre är handlingarna om den toppmoderna ubåten Red October. Jag vet inte vad det finns på disketten, men jag anar att det är fullständiga ritningar på ubåten ifråga. För att kunna läsa disketten, så behövs det en ny hemlig dator som kallas Amiga. I samma ask fanns det också profiler på såväl sovjetiska som amerikanska krigsfartyg.

Månne min David och Micke spionera åt Spectre? Vad vet jag. Fast jag tycker att det var onödigt att utsätta min husse för fara genom attt skicka handligarna med honom. Även om han ser oförargligt dum ut, så kan han ju ändå fastna i säkerhetspolisens långa armar. Jag vill inte ha min husse i finkan.

Om du själv är säkerhetspolis, så har du inte sett detta.

Hej så länge

Vaira

Här är teamet vid ett tidigare tillfälle för många år sedan. Min David och Micke gick i samma klass för länge sedan. Det var långt innan de blev spioner.

Här är teamet vid ett tidigare tillfälle för många år sedan. Min David och Micke gick i samma klass för länge sedan. Det var långt innan de blev spioner.

Du kan själv se att detta är personakter over den hemliga agenten Christine, eller gamla Christine, som hennes agentnamn tydligen är.

Du kan själv se att detta är personakter over den hemliga agenten Christine, eller gamla Christine, som hennes agentnamn tydligen är.

I denna box ligger allt som är värt att veta om den hemliga högteknologiska ubåten Red October. Och sådant skickar de med min husse.

I denna box ligger allt som är värt att veta om den hemliga högteknologiska ubåten Red October. Och sådant skickar de med min husse.

Hemliga uppgifter och profiler på en massa krigsfartyg hade spionerna också skickat med. Jag undrar vad min husse hade fått för straff om han hade åkt dit?

Hemliga uppgifter och profiler på en massa krigsfartyg hade spionerna också skickat med. Jag undrar vad min husse hade fått för straff om han hade åkt dit?

(60)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar