Annons

Annons

Stor sorg efter Islands storvinst

Janina och jag sitter i sorgfåtöljen och är ledsna. Tänk att fastän Island vinner med 408–5, så åker de ut ur fotbolls-EM. Det är inte bara fel och orättvist, det är en skandal!

Janina och jag sitter i sorgfåtöljen och är ledsna. Tänk att fastän Island vinner med 408–5, så åker de ut ur fotbolls-EM. Det är inte bara fel och orättvist, det är en skandal!

Att Island blev utslaget trots storvinsten över Frankrike med 408–5 är inte mindre än en europeisk skandal, värre än Brexit. Som jag tidigare har klargjort, ska naturligtvis folkmängden tas i beaktande i sportresultat.

Annons

När jag igår vaknade efter att ha sovit mig igenom kvällens fotbollmatch, så kunde jag se på tv:n att resultatet (det oriktiga), hade blivit 5–2 till fransmännen.

Nu visar det sig att den franska pressen, och säkert fransmännen i gemen, är oerhört malliga för att de vann över Island. Ett land med 66 000 000 grod- och snigelätande invånare, lyckas besegra ett land med 323 00 vikingaätlingar. Duktigt Frankrike, fast jag förstår inte att ni är så malliga.

Som alla förstår, så är det riktiga viktade resultatet inte 2–5, utan 408–5. I själva verket förlorade alltså Frankrike med 403 mål.

Nej Frankrike tro inte på era tidningar, ”Fransmännen släckte vulkanen fullständigt”, (L’Equipe). Snart kommer Eyjafjallajökull, eller en annan käck isländsk vulkan som inte går att uttala eller stava till, att stoppa all fransk flygtrafik. Då kan ni sitta där och gnaga på era grodlår och hoppas på bättre tider.

Det är Island som regerar, men vi sörjer efter den orättfärdiga förlusten. Fast restaurangerna i Frankrike är bra.

Hej så länge

Vaira

Under dagens morgonrunda, så försöker jag hitta några harpluttar, som vi kan trösta oss med.. Tyvärr fann jag inga, så Janina och jag fick tugga på smultron istället. Janina föredrar smultron. Jag tycker harpluttar är godare.

Under dagens morgonrunda, så försöker jag hitta några harpluttar, som vi kan trösta oss med.. Tyvärr fann jag inga, så Janina och jag fick tugga på smultron istället. Janina föredrar smultron. Jag tycker harpluttar är godare.

Himlen i går kväll var djupt symbolisk. Du ser ljusningen i fotbolls-EM, Island. Det mörka molnet symboliserar det orättvisa, onda sättet de räknar målen på. Det svarta molnet vann. Ondskan besegrade än en gång godheten.

Himlen i går kväll var djupt symbolisk. Du ser ljusningen i fotbolls-EM, Island. Det mörka molnet symboliserar det orättvisa, onda sättet de räknar målen på. Det svarta molnet vann. Ondskan besegrade än en gång godheten.

LÄS OCKSÅ

(40)

Kommentera

Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar