Annons

Annons

Stressigt till bröllop i vardande

Om du bara visste hur vi har det. Bilarna går till festslottet i Martres-Tolosane alldeles överlastade. Efter en stund kommer de tillbaka tomma, för att lastas på nytt. Placeringslistor måste göras om och alla får inte plats i bilarna. Det är så stressigt, så vi hinner knappt stressa.

Kön med bärare med varor som skulle lastas i min bil ringlade sig lång längst med min gata Rue Saint-Michel. Egentligen är min bil redan nedlastad, så det är min Agnes bil som håller på att överlastas.

Nu har walk-in-rakt-igenom-från-arbetsrummet-till-tvättstugan-garderoben tömts på alla flaskor, dunkar och tallrikar. Kvar finns knappt inget. Allt finns i kalasslottet, där det ska vara en stor bröllopsbal i morgon.

Annons

Hur balen kommer att bli, det kan inte jag svara på. Jag har inte fått följa med dit och ordna.

Sista turen de gjorde lämnades de värdelösaste kvar i mitt palats. Det blev förstås min husse, sedan var alla lika duktiga. Eftersom jag skulle vara hemma, så kan man säga att Emily drog vinstlotten, eftersom hon fick stanna hos mig.

Jag tog med mig min husse och min Emily på en spännande promenad på djungelstigen, där Emily fick möta lejonmannen.

Nu hör du inte av mig förrän efter bröllopet. Jag har det nämligen alldeles för stressigt, för att hinna blogga också. Nästa gång blir det säkert ett vackert foto på mina flickor som nygifta!

Hej så länge

Vaira

Jag undrar hur många som ska komma på bröllopet? Drickat verkar räcka till minst 432 stycken. Fast det finns mer både i huset och i min Agnes bil. OJ, oj, oj! Detta är bara första turen.

Då fick bordsplaceringen göras om igen. Några sena återbud gjorde att all planering kraschade. Du ser min Agnes, min Sabrina och mina Matilda, Evan Stephanie och Emily. Ju fler placerare, desto bättre bordsplaceringar, som det heter. Min husse och min David fick förstås inte vara med.

I slottet sprang alla som skyttlar i en vävstol med förnödenheterna från bilarna och in i slottsköket. Som du ser är det min Agnes som kommer med burkar med olika sorters vatten.

Emily hade turen att dra vinstlotten att stanna hemma hos mig. Jag tog med mig min Emily på en spännande promenad i Aurignacs omgivningar.

Nu har jag visat min Emily en märklig stensättning i skogen. Den är sedan förhistorisk tid (=tiden innan jag flyttade till Aurignac). Jag passar på att klia mig lite, under tiden som min Emily studerar stensättningen och mig som kliar mig lite.

Du kan tro att min Emily blev förvånad, när jag kunde visa henne både mitt viloträd och en 3,15 meter hög lejonman på samma gång. Att det blev en minnesvärd promenad för min Emily. Vi korsade den vilda floden inte mindre än tre gånger också!

(83)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar