Annons

Annons

Tillbaka på min regeringssten

Då kan jag åter inta regeringsstenen som jag är på när jag regerar. Jag har mycket att regera ifatt nu, när jag inte har varit hemma på ett tag.

Då kan jag åter inta regeringsstenen som jag är på när jag regerar. Jag har mycket att regera ifatt nu, när jag inte har varit hemma på ett tag.

Äntligen kom min husse tillbaka. Jag har haft det bra, men hur har han skött sig i utlandet? Han behöver en Vaira, som kan ta hand om honom. Bara hans hemresa visar ju det med all tydlighet.

Husse skulle hämta mig igår vid sex-draget så där ungefär . Kom han? Nej, inte alls. Han skyllde på att flygplanet mellan Toulouse och Amsterdam var försenat. På grund av det, så hann han inte med planet till Linköping, utan fick vänta sådär en sju timmar på flygplatsen i Amsterdam.

Annons

Troligen berodde förseningen på husses tjat till alla piloter att flyga säkert – lågt och sakta. Men å andra sidan var sena planet till Linköping också försenat, så min husse fick vänta i Amsterdam ännu längre.

Eftersom min husse kunde stega in hemma hos mig först efter midnatt, så blev jag hämtad idag. Både Charlie och jag blev väldigt glada, när min husse kom.

Jag satte mig i min husses knä, när min resursmatte och min husse fikade. Sedan ville Charlie också sitta i min husses knä. Det fick han.

Charlie kan för övrigt vara lite jobbig, men han blir bättre och bättre. Han begriper inte riktigt att min mat är min mat och att hans mat och hans tuggben också tillhör mig.

I vilket fall som helst är det skönt att vara hemma. Husse är trött, så vi ska titta på en film, som vi redan har sett. Då gör det inget om vi råkar somna.

Hej så länge

Vaira

Fika i husses knä är inte fel, när han har varit borta så länge. Det gäller att få honom att känna sig trygg och uppskattad.

Fika i husses knä är inte fel, när han har varit borta så länge. Det gäller att få honom att känna sig trygg och uppskattad.

Charlie ville också sitta i min husses knä, förstås. Det fick han så gärna. Jag är generös. Under tiden han satt där, satt jag hos min resursmatte, bara så att det skulle bli rättvist.

Charlie ville också sitta i min husses knä, förstås. Det fick han så gärna. Jag är generös. Under tiden han satt där, satt jag hos min resursmatte, bara så att det skulle bli rättvist.

Vad var det jag sade. Flygplanet flög lågt och sakta. Inte konstigt att de blev sena då. Det är Toulouse du ser. Den staden är känd för att jag, Vaira, har trampat runt på stadens gator.

Vad var det jag sade. Flygplanet flög lågt och sakta. Inte konstigt att de blev sena då. Det är Toulouse du ser. Den staden är känd för att jag, Vaira, har trampat runt på stadens gator.

Hur ofta har du hört uttrycket ”Roligt som på en flygplats”? Inte alls, kan jag tro. Tycker du att det är roligt att titta på folk som sitter och leker med plattor, datorer och telefoner, då har du kul. Har du dessutom en böjelse att titta på muggar med pepparkakskaffe och felstavade namn, då måste lyckan vara fullständig. Min husse var så omodern, så han läste en pappersbok.

Hur ofta har du hört uttrycket ”Roligt som på en flygplats”? Inte alls, kan jag tro. Tycker du att det är roligt att titta på folk som sitter och leker med plattor, datorer och telefoner, då har du kul. Har du dessutom en böjelse att titta på muggar med pepparkakskaffe och felstavade namn, då måste lyckan vara fullständig. Min husse var så omodern och tråkig, så han läste en pappersbok.

(73)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar