Annons

Annons

Törs jag hälsa på resursfamiljen

Charlie var och hälsade på mig igår. Ser du något lustigt med Charlie? Just det! Han ser omanlig ut.

Charlie var och hälsade på mig igår. Ser du något lustigt med Charlie? Just det! Han ser omanlig ut. Närmast fjantig, om du frågar mig.

Charlie var och hälsade på mig igår. Han var rent sorglig att se. Vad hade hänt? Vem hade gjort detta mot honom. Jag hade mina misstankar. Jag hade nämligen fått bilder och ett brev från min vän Charlie.

Annons

Så här skrev Charlie till mig:

Hej Vaira

I veckan har jag blivit misshandlad.

Först blev jag badad i torsdags, fast det inte är baddag.

Sen kom Linda hem till oss.

Från början tyckte jag att hon var riktigt trevlig, men ack vad jag bedrog mig. Plötsligt åkte jag upp på strykbrädan som min familj kallar trimbord och Linda började kapa av min fina päls.

Jag skäms så över mitt nya utseende att jag knappast vågar gå ut.

Som bevis i detta mål har jag bilder före, efter och under tortyren som kallas bad.

Jag undrar om Agnes har lärt sig så mycket om djur i diken att jag kan stämma min familj. Det bör bli mycket Frolic i skadestånd till mig för detta.

Charlie

Jag kan inte annat än att hålla med Charlie. Han var betydligt stiligare, när han hade sin fina päls. Mera manlig, kanske jag skulle vilja säga. Nu ser han mer feminin ut, med den löjliga tofsen på svansen.

Nu är frågan om jag törs hälsa på min resursfamilj igen. Jag vet ju redan att min resurshusse har en stark böjelse för att klippa klor i onödan på hundar. Ska jag nu också riskera att bli badad och få pälsen avklippt av min resursmatte? Jag får överväga noga, om jag ska hedra min resursfamilj med flera besök.

Hej så länge

Vaira

Det är så här en Charlie ska se ut. Det tycker både Charlie och jag. En rejält manlig päls inför vintern i vardande.

Det är så här en Charlie ska se ut. Det tycker både Charlie och jag. En rejält manlig päls inför vintern i vardande.

Resursmatte tror tydligen att Charlie är ett blötdjur. Hon badar honom stup i kvarten. En gång i veckan, har Charlie berättat för mig. Det verkar ju inte klokt, om jag får säga min mening (=facit).

Resursmatte tror tydligen att Charlie är ett blötdjur. Hon badar honom stup i kvarten. En gång i veckan, har Charlie berättat för mig. Det verkar ju inte klokt, om jag får säga min mening (=facit).

Jag har full förståelse över att Charlie helst undviker offentliga platser, efter att ha blivit tilltygad så här. Hur roligt är det att vara pojke, när man ser ut som en liten fröken? Han ser ju mer feminin ut än vad jag gör, vilket är en skam för oss båda.

Jag har full förståelse över att Charlie helst undviker offentliga platser, efter att ha blivit tilltygad så här. Hur roligt är det att vara pojke, när man ser ut som en liten fröken? Han ser ju mer feminin ut än vad jag gör, vilket är en skam för oss båda.

LÄS OCKSÅ

(49)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar