Annons

Annons

Toulousekorv är bra Vairamat

Den här portionen delade min husse och jag. Jag får mat vid bordet. Det får jag aldrig hemma. Jag tycker att det är en tradition man bör ta med sig hem, alltså mata Vairor vid bordet.

Den här portionen delade min husse och jag. Jag får mat vid bordet. Det får jag aldrig hemma. Jag tycker att det är en tradition man bör ta med sig hem, alltså mata Vairor vid bordet. Gärna med Toulousekorv.

Jag rekommenderar dig verkligen att ta med dig din matte eller husse och åka till Toulouse. Ta dem till en restaurang och beställ Toulousekorv. Den är verkligen god.

Men livet är inte bara mat. Vi har varit ute och gått idag. Jag kan direkt säga dig att politikerna och fastighetsägarna här i stan har mycket att lära sig av Tranås. Här har de inte fattat att hus äldre än 60 år bör rivas. Husen inne i stan är med andra ord fasansfulla. Nej, tacka vet jag precis fyrkantiga hus som ingen vill bo i om det inte var bostadsbrist. Min Agnes och Matilda bor dock i ett ganska modernt hus, som skulle gå att bygga med Lego.

Annons

Sa jag att vi gick på restaurang. Det gjorde vi. En liten flicka frågade om hon fick klappa mig och det fick hon förstås. Jag vill bli klappad. Jag fick korv också.

Här finns inga kor eller får, men desto fler människor. Alla pratar franska och har bråttom.

Min Agnes är ganska duktig att gå i koppel. Hon följer mig bättre än min husse. Vem hade väl trott något annat? Matilda är också bättre än min husse. Han vill bara bestämma vart vi ska gå.

Nu vilar vi oss efter en lång vandring och inför ett pubbesök i morgon kväll. Det ska bli roligt. Det är frågesport om Sverige som min Agnes håller i. Jag ska vinna.

Hej så länge

Vaira

Det var Agnes som startade restaurangmatningen. Den flickan vet hur man ska föra sig minsann.

Det var Agnes som startade restaurangmatningen. Den flickan vet hur man ska föra sig minsann.

Jag är ute och går med min Agnes och Matilda i Toulouse. Det är väldigt varmt, men det finns vatten. Ser du vad fint flickorna följer mig?

Jag är ute och går med min Agnes och Matilda i Toulouse. Det är väldigt varmt, men det finns vatten. Ser du vad fint flickorna följer mig?

Det finns en affär i Toulouse, som bara säljer Tin-Tin-saker. Han hade en hund. Hunden fanns i skyltfönstret, men den syns inte på bilden. Hunden finns ovanför bilden, men jag tittar på den.

Det finns en affär i Toulouse, som bara säljer Tin-Tin-saker. Han hade en hund. Hunden fanns i skyltfönstret, men den syns inte på bilden. Hunden finns ovanför bilden, men jag tittar på den.

En väldigt konstig sak i Toulouse, är att de använder uppstoppade människor som byggnadsmaterial. Får man verkligen göra så? Dekorativt kanske, men lite osmakligt är det allt. Husen borde naturligtvis rivas.

En väldigt konstig sak i Toulouse, är att de använder uppstoppade människor som byggnadsmaterial. Får man verkligen göra så? Dekorativt kanske, men lite osmakligt är det allt. Husen borde naturligtvis rivas.

LÄS OCKSÅ

(50)

Kommentera

Annons

Senaste från Hemmets

Annons

Laddar