Annons

Annons

Vad att göra i staden Uppsala

I Uppsala finns det stora portar man kan gå igenom. Den här porten är till Tora, Anders och Felicia. Grinden jag har hemma är betydligt mera modest (=ynklig).

I Uppsala finns det stora portar man kan gå igenom. Den här porten är till Tora, Anders och Felicia. Grinden jag har hemma är betydligt mera modest (=ynklig).

Nu har jag varit i Uppsala sedan söndag eftermiddag till tisdag morgon. Jag kan alltså ge en fullständig beskrivning över vad man gör i den här staden. Det kan vara bra för dig att veta om du råkar hamna här.

Annons

Det första man har att göra är att bära upp saker till min Agnes rum. Min Agnes bor i ett rum hos sin syssling Essa. Det är så man får göra, när man inte har någon lägenhet ens i Flogsta. Essa var inte hemma, eftersom hon besökte Gotland.

Sedan går man till Tora, Anders och Felica. Det är en lagom promenad bort. Där kan man få fördiska älggryta. Det var gott.

På måndagar går man ut och träffar den vita västgötaspetsen Jeppe. Efter frukost åker man till Ikea. Jag låg i min bur och vaktade bilen i ett parkeringsgarage. Tråkigt.

Efter att ha lastat in bilen med en massa kartonger, så åker man hem. En promenad i parken är nu ganska vanligt.

Resten av dagen ägnar min Agnes, min husse och jag oss åta att skruva ihop massa rör. När man har skruvat tillräckligt länge, så blir det en säng.

Nästa morgon vill man gärna se hur parken ter sig klockan fem. Min husse är lite svårövertygad när jag vill ha upp honom från sängen. Jag vann och fick en promenad i parken. Här finns gatlyktor. Det har inte jag hemma.

Eftersom det är tisdag, så ska man åka hem. Hemma har jag min egen säng och egen matplats. Det ska bli skönt.

Nu vet du allt som finns att veta om Uppsala.

Hej så länge

Vaira

Visst ser det ut som vi har tråkigt? Felicia och min Agnes tittar på mig. Anders tittar rakt ut i luften. Så var det egentligen inte alls. Titta på nästa bild, så får du se.

Visst ser det ut som vi har tråkigt? Felicia och min Agnes tittar på mig. Anders tittar rakt ut i luften. Så var det egentligen inte alls. Titta på nästa bild, så får du se.

Nu har jag placerat mig i min Agnes knä. Min Agnes ser lite lustig ut, men Felicia ser väldigt glad ut.

Nu har jag placerat mig i min Agnes knä för att lätta upp stämningen. Min Agnes ser lite lustig ut, men Felicia är väldigt glad.

Tora är husses systers dotter och alltså kusin till min Agnes. Hon häller upp röd saft till min husse, min Agnes, Anders och till sig själv. Jag och Felicia fick inget. Felicia fick dock ett armband av husse, för hon sjöng så vackert på min Pers begravning.

Tora är husses systers dotter och alltså kusin till min Agnes. Hon häller upp röd saft till min husse, min Agnes, Anders och till sig själv. Jag och Felicia fick inget. Felicia fick dock ett armband av husse, för hon sjöng så vackert på min Pers begravning.

Dessa rörbitar kunde inte min Agnes klara av att göra en säng av utan min hjälp. Det var tur för henne att jag var där, annars vet man inte hur det hade gått.

Dessa rörbitar kunde inte min Agnes klara av att göra en säng av utan min hjälp. Det var tur för henne att jag var där, annars vet man inte hur det hade gått.

På tisdagsmorgnarna vid femsnåret är det dimmigt och mörkt i Uppsala. Du ser själv hur det såg ut, när jag tog med mig min husse på en morgonpromenad. Många bilar var det inte som var ute och åkte.

På tisdagsmorgnarna vid femsnåret är det dimmigt och mörkt i Uppsala. Du ser själv hur det såg ut, när jag tog med mig min husse på en morgonpromenad. Många bilar var det inte som var ute och åkte.

(50)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar