Annons

Annons

Vairas vinst över möbeljätten

Det kom ett mail till mrs Hedbor igår (=min Agnes). Det var från IKEA! (Det är nog första gången de har kontaktat oss.) Dessutom verkar avsändaren vara en person, som har något att säga till om. Nu börjar det hända saker. Mitt kök ska komma på lördag!! När det ska monteras, vet jag inget om.

David mot Goliat, eller rättare sagt Vaira mot IKEA. Här kommer det att fyllas på med paket i morgon. Det kommer att bli rena julafton, om nu IKEA skulle hålla vad de har lovat. Vi ser fram med spänning mot morgondagen! Men om de kommer med paketen som de lovat, när kommer de då för att montera upp allt? Det vet vi inget om.

Först vill jag tacka alla, som har hjälpt mig att hacka på IKEA. Annars hade nog inget hänt. Mailet som mrs Hedbor fick får inte återges, men jag kan säga så mycket att det är någon på IKEA:s huvudkontor i Sverige, som har knäppt någon i Frankrike på näsan. Denna kontaktade chefen på transportföretaget, som lustigt nog hittade mitt kök i sitt lager. Tror jag. I vilket fall ringde transportföretaget min Agnes och sade att resten av köket ska komma på lördag! Allt kan tydligen gå på tre dagar från start till mål, om man anstränger sig lite.

Annons

De lovar dessutom att följa upp vad som har hänt och hur det har skötts, så någon annan inte kommer att drabbas igen.

Nu har vi också fått en person med ansvar, som vi kan kontakta.

Fast än är inte köket här och att IKEA också skulle montera köket, verkade inte vår nya kontaktperson ha kännedom om. Det vet hon nu, efter att mrs Hedbor har mailat henne.

Även om köket kommer på lördag och monteras relativt omgående, så har IKEA skött den här frågan riktigt, riktigt dåligt. Det gäller både IKEA i Toulouse och IKEA i Älmhult. Det hände inget med det försvunna köket, förrän en tydligen relativt hög chef i Älmhult fick reda på historien på något sätt. En chef som insåg att det kan vara bra med goda kundrelationer och att det inte är bra att det sprids, att IKEA behandlar sina kunder illa. Fast vi är ändå ganska långt från början av augusti, då det var utlovat att det nya köket skulle vara färdigt. Jag kanske kan få 19€ i skadestånd, som jag kan köpa hundgodis för.

Tack igen alla, för att ni har spridit min kökshistoria och tack till er som skrivit till IKEA runt om i världen. Det gav tydligen resultat.

Nu undrar jag bara när vi kan fira hela segern, alltså mitt kök är färdigt och att man kan få kokt potatis till köttbullarna på IKEA:s restaurang i Toulouse.

Hej så länge

Vaira

(254)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar