Annons

Annons

Valresultat är heligt för mig

Detta är en president. Se de skärpta dragen som denna vackra västgötaspets har. Inte bara skärpta drag, utan även kraftfulla. Detta är en given president!

Detta är en president. Se de skärpta dragen som denna vackra västgötaspets har. Inte bara skärpta drag, utan även kraftfulla. Detta är en given president!

Det pågår presidentval nu. Jag menar då förstås det viktigaste valet här hemma, där jag ska väljas till ny president. Inte det oviktiga valet i USA, som är det enda de köpta skurkjournalisterna skriver om i sina mediokra (=helkassa) skurkblaskor.

Annons

Till skillnad från en av de amerikanska kandidaterna, så anser jag att väljarnas val av president är heligt. Jag förväntar mig ett jämt resultat i mitt hem, då jag förmodar att skurken husse kommer att rösta på sig själv, istället för den bästa kandidaten Vaira (=mig). Han är så egoistisk.

Fast det skulle inte förvåna mig om min oärliga husse kommer att ge min Agnes rösträtt, fastän hon inte bor här. Skulle hon, mot all förmodan, rösta på sin pappa (=min värdelösa husse), så kommer jag se till att den rösten räknas bort. Röster som köpts av husses gangsterparti godtar jag inte. Då sitter vi där igen med resultatet 1-1. Med tanke på att min röst är en superröst, så blir det jag som vinner.

Dessutom kan det vara bra att veta att jag har sett min skurkhusse ”rensa” bland sina e-mail. Avslöjande kärleksbrev från Antonia i Ryssland har raderats. Så även lotterivinster från Nigeria, som han vill undanhålla skatteverket, slängdes i papperskorgen. Jag såg det själv.

Om det inte var nog med det. Jag har sett honom tittat och ropat efter unga flickor. Han är en riktig snuskgubbe, som ingen bör lägga sin röst på. Att sedan flickorna dessutom var hans egen dotter och en kamrat till henne, gör ju saken bara värre.

Nej går valet som jag förväntar mig, tänker jag inte protestera. Vi har demokrati här och det är heligt för mig. Skulle jag mot all förmodan förlora, så blir det uppror. Jag tänker inte ligga under täcket och värma husse i sängen på nätterna, förrän han erkänner sig besegrad av den sanna demokraten Vaira!

Ett statsmannamässigt: Hej då

Vaira

Om du inte röstar på mig, så kommer det att gå riktigt illa. Inte bara för dig, utan även för hela huset jag bor i.

Om du inte röstar på mig, så kommer det att gå riktigt illa. Inte bara för dig, utan även för hela huset jag bor i.

Demokrati är absolut inget jag blundar för, såvida jag inte förlorar valet. Naturligtvis respekterar jag valresultatet, men det kommer inte att hindra mig att gå in och ändra lite i siffrorna, så de blir riktiga.

Demokrati är absolut inget jag blundar för, såvida jag inte förlorar valet. Naturligtvis respekterar jag valresultatet, men det kommer inte att hindra mig att gå in och ändra lite i siffrorna, så de blir riktiga.

Hätte, Sverige och världen kommer att bli stora igen när jag har vunnit. Bara jag vet hur vi ska kunna rädda detta sjunkande skepp. Med skurken husse som president, kommer vi att snabbt sjunka till botten. Att han blir president, kommer inte att ske.

Hätte, Sverige och världen kommer att bli stora igen när jag har vunnit. Solen kommer åter lysa på oss. Bara jag vet hur vi ska kunna rädda detta sjunkande skepp. Med skurken husse som president, kommer vi att snabbt sjunka till botten. Att han blir president, kommer inte att ske.

(71)

1 kommentar

 


Annons

Annons

Laddar