Annons

Annons

Världspressen flockas runt mig

Sara och jag vid mitt palats och min sjö. Sara var väldigt snäll. Hon hade med sig en semla till husse och extragoda tuggben till mig. Ett föredöme för alla journalister. Fast jag är lite missnöjd med bilden.

Sara och jag vid mitt palats och min sjö. Sara var väldigt snäll. Hon hade med sig en semla till husse och extragoda tuggben till mig. Ett föredöme för alla journalister. Fast jag är lite missnöjd med bilden.

Det var Sara som kom igår. Det var henne jag väntade på. Sara är journalist på världens kanske bästa tidskrift.  Hon skulle intervjua mig (och min husse). Den alternativa sanningen är, att aldrig har så många journalister flockats runt en president under historisk tid, som när Sara var här hos mig.

Annons

Jag har full förståelse för världspressen att de vill prata med mig. Aldrig tidigare i världshistorien har en svensk president också övertagit Frankrike. Vi har ju nästan ett exempel på motsatsen, då en fransk marskalk (Jean Baptiste Bernadotte) såg en chans till löneförhöjning (och säkra försörjningen för sina avkommor) och sökte det lediga jobbet som kung i Sverige. Det arbetet fick han. I samma veva släppte han dock Frankrike. Han var ju dessutom inte ens president.

Jag däremot kommer att vara president både i Sverige och Frankrike. Visserligen kommer jag inte ha något palats i fosterlandet, men väl i Sveriges nya koloni Frankrike i den nya huvudstaden Aurignac.

Sara och min husse satt och pratade jättelänge. Under tiden som de pratade satt min Agnes och författade på sin uppsats. Lite tråkigt var det för mig. Jag undrar om Agnes uppsats kommer att bli lika bra som artikeln om mig? Särskilt troligt är det inte, med tanke på hur intressant jag är.

Nu undrar du förstås vilken världsledande publikation som Sara representerar? Jo, det ska jag tala om för dig. Det är ju samma fantastiska tidskrift som jag bloggar i. Alltså världens bästa! OK. Så alldeles snart, så kommer en synnerligen berömd, ödmjuk och extremt vacker västgötaspets presenteras i Hemmets. Då ska du köpa den. Det numret kommer att få samlarvärde.

Nu ska du inte vara avundsjuk bara för att Sara kom till mig. Om du en dag blir lika berömd som jag, så kanske Sara kommer till dig också.

Hej så länge

Vaira

Det här är en betydligt bättre bild. Huvudpersonen syns lite mer på den. Det är så det bör vara. Det är ändå jag som är president.

Det här är en betydligt bättre bild. Huvudpersonen syns lite mer på den. Man ser direkt vem som är viktigast. Det är så det bör vara. Det är ändå jag som är president.

(86)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar