Annons

Annons

Verkligen en tråkig måndag

Mer måndag än så här blir det faktiskt inte. Det är därför jag inte har något att skriva idag. Inte ett ord.

Mer måndag än så här blir det faktiskt inte. Det är därför jag inte har något att skriva idag. Inte ett ord.

Det är måndag idag. En riktigt besvärlig måndag. Jag är trött, för jag lade mig sent igår. Vädret är verkligen måndag hos mig. Blåst och regn och kallt.

Det finns inget att skriva om idag. Att min husse och min Agnes åt grillad kyckling igår är inget att skriva om. Att fördisken var riklig och god, kommer ju inte precis som någon överraskning. Jag får nämligen allt skinn, men det är inget som man behöver nämna i någon text. De ugnsbakade rotfrukterna som slank ner i mig av misstag när jag fördiskade, kan vi lämna helt därhän.

Annons

Att jag låg och ställde mig in hos min Agnes i tv-soffan hela kvällen igår, bör nog inte komma till allmänhetens kännedom. Det är naturligtvis inte för att hon sticker åt mig godis och andra ätbara saker, men det kanske kunde tolkas så av någon illvillig person.

Vädret kan man säkert skriva massor om, men regn och kyla är ju inget som bör komma på pränt. Det är därför jag hoppar över vädret helt och hållet.

Att min husse, på grund av hans snålhet, har svinkallt i mitt sovrum, vill jag inte att någon ska få reda på. Det är därför jag inte nämner det.

Jag tycker det är lite skämmigt att sova under täcket hos min husse, vilket innebär att natten förbigår jag med tystnad. Att det sedan var kylan som tvingade in mig i värmen, kan ju inte ses som någon förmildrande omständighet.

Nej, jag har verkligen inget att skriva om idag. Inget alls. Inte ett ord.

Hej så länge

Vaira

Jag strejkade idag vid fotograferingen. ”Stå där och se glad ut”, sade min husse, och pekade på plätten där jag står. Visst, jag ställde mig där, men vill han ha en glad västgötaspets, så får han allt hitta någon annan.

Jag strejkade idag vid fotograferingen. ”Stå där och se glad ut”, sade min husse, och pekade på plätten där jag står. Visst, jag ställde mig där, men vill han ha en glad västgötaspets, så får han allt hitta någon annan.

Sätter jag mig ner kanske han lägger av, så jag kan gå in i värmen. Nä, säger jag. Det blir varken några bilder eller någon text idag. Du får klara dig utan min blogg.

Sätter jag mig ner kanske han lägger av, så jag kan gå in i värmen. Nä, säger jag. Det blir varken några bilder eller någon text idag. Du får klara dig utan min blogg.

(58)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar