Annons

Annons

Viktigt och oviktigt här i livet

Så här kan ett namnsdagsbarn te sig, om man ser mig lite från ovan.

Så här kan ett namnsdagsbarn te sig, om man ser mig lite från ovan.

Idag är det min namnsdag. Det är en av årets absolut viktigaste dagar. Fast just nu i år, överskuggar min Pers död allt. Det måste man förstå.

Min husses barn är hemma hos mig nu. Det är min Agnes, som har kommit från Toulouse i Frankrike, och min David, som har kommit från Seattle i USA Agnes Sabrina var tvungen att åka hem till Toulouse igår för att arbeta.. Alla är väldigt ledsna, så vi kanske inte har det så roligt. Snart kommer Stephanie och Evan och Emily också från Seattle. Då är hela familjen samlad. Kanske kan vi trösta varandra.

Annons

Jag förstår att det kan vara lätt att glömma min namnsdag, men en liten namnsdagstårta tycker jag ändå skulle vara på sin plats. Så viktig är faktisk min namnsdag.

Hej så länge

Vaira

Du kanske inte tror att det är min namnsdag idag, bara för att det inte står så i din kalender. Där har du fel och här har du beviset.

Du kanske inte tror att det är min namnsdag idag, bara för att det inte står så i din kalender. Där har du fel och här har du beviset. Det är alldeles rätt och sant, för det vet jag. Jag har nämligen hittat det på Internet.

Är jag inte tillräckligt söt för att få en liten tårta, fast det är som det är?

Är jag inte tillräckligt söt för att få en liten tårta, fast det är som det är?

(84)

1 kommentar

 


Annons

Annons

Laddar