Annons

Annons

Vila inför den sista striden

Idag är det bara vila och några stärkande promenader. Gårdagens besvikelse över den uteblivna leveransen av mitt kök, tog hårt både på min husse och på mig. Jag fick för lite motion och min husse fick ont i sitt hjärta. Normalt tar man IKEA:s agerande som ett skämt, men igår blev det för mycket.

Bara ta det lugnt mellan de långa promenaderna, det är vad jag kommer att göra idag. Vila är vad vi behöver, min husse och jag, och kanske lite glass.

Om IKEA älskar att skämma ut sig genom nonchalans, okunnighet, schabbel och långa telefonköer, så är det tillräckligt illa. Men när de som igår på grund av ren ovilja, vägrade att åka tillbaka med mitt kök, blev det för mycket för oss. Köket skulle ha varit färdigt i början av augusti och sedan 28 augusti.

Annons

Tidigare har man kunnat ta allt som ett skämt, om man är lagd åt det hållet. Hur kan ett sådant stort företag vara så extremt dåliga på kundrelationer, och ändå klara sig? Det är lite fascinerande, även om man drabbas negativt. Så när man tror att de inte IKEA kan bli sämre, så tar de ett steg till i utförsbacken.

Men det blir en helt annan sak när man blir utsatt för ren medveten illvilja av IKEA (eller deras inhyrda företag), som vi blev vid gårdagens ickeleverans av de felande delarna till mitt kök. Då blir det mer ett personligt påhopp. Särkilt som jag tror att de såg oss när vi kom, eftersom min husse viftade hysteriskt med armarna, när de drog iväg och nästan krockade. Dessutom vägrade de att vända när de blev uppringda efter cirka fem minuters körning. Det är arbetsvägran och elakhet.

Även om det transportföretaget en gång lade det lägsta anbudet på transporter för IKEA, så tror jag inte IKEA har råd att ha kvar dem.

Nu ska jag gå och vila igen, så jag är redo för en ny strid med Frankrikes sämsta företag IKEA på måndag. Hoppas att vi kan sätt punkt för stridandet sedan, även om jag aldrig kommer att sluta fred med IKEA.

Hej så länge

Vaira

(0)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar