Annons

Annons

Vinterns hetaste klädmode

Det drar ihop sig till vintertid nu, då trädgårdsmöblerna och klockorna ska flyttas. Men det är också nu du ska se över din vintergarderob. Det absolut senaste och modernaste i klädväg, har jag det stora nöjet att kunna presentera för dig idag.

Annons

Titta på bilderna och njut. Ser du ut så som jag gör, så kommer alla dörrar att öppnas för dig i såväl slott (=hemma hos mig) som koja (=övriga).

Hej så länge

Vaira

Detta är det mest exklusiva som någon kan vara klädd i. Den tjusiga fotomodellen Vaira (=jag) visar upp en osedvanligt vacker västgötaspetspäls. Den passar bra både ute som inne. Varm, vattentålig och snösäker. Kom bara ihåg att du bara får ha en västgötaspetspäls på dig, om du är en västgötaspets och född med den. Fast det är bra om du blir avundsjuk.

Detta är det mest exklusiva som någon kan vara klädd i. Den tjusiga fotomodellen Vaira (=jag) visar upp en osedvanligt vacker västgötaspetspäls. Den passar bra både ute som inne. Varm, vattentålig och snösäker. Kom bara ihåg att du bara får ha en västgötaspetspäls på dig, om du är en västgötaspets och född med den. Fast det är bra om du blir avundsjuk.

När det drar sig mot kvällen och du ska ut och röja (=nosa efter harar och rådjur), är denna reflexsele helt rätt i år. Den kompletterar pälsen så att du syns i skumrasket. Glöm inte att ta på dig dina reflexögon också. Inte ett kattöga, utan två västgötaspetsögon.

När det drar sig mot kvällen och du ska ut och röja (=nosa efter harar och rådjur), är denna reflexsele helt rätt i år. Den kompletterar pälsen så att du syns i skumrasket. Glöm inte att ta på dig dina reflexögon också. Inte ett kattöga, utan två västgötaspetsögon.

Nattliga promenader i skogen för du ha sitt lysande halsband. I år är det leopardmönster som gäller, som du ser. Med hjälp av halsbandet kan du leda din husse på din hemliga stig i skogen. Du är inte bara vacker, du är en ledstjärna med detta halsband.

Vid nattliga promenader i skogen bör du ha ditt lysande halsband på dig. I år är det leopardmönster som gäller, som du ser. Med hjälp av halsbandet kan du leda din husse på din hemliga stig i skogen. Du är inte bara vacker, du är en ledstjärna med detta halsband.

Bara för att visa hur bra halsbandet är, så lät jag min husse ta den här bilden under två sekunder. Som du ser är det en Vaira (=jag) som springer omkring i min trädgård. Mig ser du inte, men du ser spåret efter mitt leopardmönstrade lysande halsband. Det kan vara bra för en husse att veta var jag finns, när jag är ute på kvällarna.

Bara för att visa hur bra halsbandet är, så lät jag min husse ta den här bilden under två sekunder. Som du ser är det en Vaira (=jag) som springer omkring i min trädgård. Mig ser du inte, men du ser spåret efter mitt leopardmönstrade lysande halsband. Du ser inte heller haren som skuttar framför ljuset. Det kan vara bra för en husse att veta var jag finns, när jag är ute på kvällarna.

(0)

Kommentera

 


Annons

Annons

Laddar